24 Maj 2011 - Fast Car

VAD DET BLÅSER I DEN HÄR STADEN!!!

Det har nu de senaste dagarna vart STORM i London. Visst är det skönt men sammtidigt är det väldigt onödigt att borsta håret innan man går ut......

Mycket har gjorts de senaste dagarna;

- Besökt South Bank åter igen,mysigt:)
- Åkt och latat sig i Kensington Gardens. Nog min favorit park i London...
- Besökt Colombia Road Flower Market..MYCKET blommor vare...
- Gått upp och ner längs Brick Lane.Coolt ställe men inte en av alla andra höjdare i den här staden:P

Kommer lite bilder senare i inlägget;)

Idag är det 39 dagar kvar till jag ska börja åka hem. 39 dagar!!! Ser fram emot det!!!
Några av mina närmsta vänner åker när jag har 24 dagar kvar. Känns som en bra gräns. Som att räkna ner till Jul:)

Idag ska jag med mina värdföräldrar titta på min äldsta unge,A. Hon ska nämligen vara med i en pjäs i skolan och hon ville att JAG skulle komma:) Hoppas innerligt jag får några bra bilder:)

I helgen blir jag ensam i det här huset för sista gången. Min familj ska till Paris över helgen och jag får vara hemma och njuta av min sista ensamhet i det här huset. Känns jätte konstigt!!!! Snart kommer inte jag bo med den här underbara familjen.

Ibland blir jag alldeles stumm när jag tänker på vilken OTROLIG tur jag hade som hamnade med dem!!!
Vill inte tänka att jag ska lämna dem om 39 dagar.

Vi har lite löst planerat att vi ska försöka fira Svenska Nationaldagen med lite svensk mat här hemma. Sen ska vi också ha "Hej Då- Kalas" med bara familjen 2-3 dagar innan jag åker. Känns bra. jag åker på morgonen också...Så förhoppningsvis är det inte FÖR jobbigt. Just då i alla fall....

Bilder var det ja;

 Påväg ut på äventyr...Visst ser de redo ut?

 Mmmm...Blev ju lite hungrig där....

 Bananskalet skulle också vara med...

 The Globe<3

 Flower Market

 Solrosor:)

 SÅÅÅ mycket färger

 ÄNNU mer färger:)

 Fina rosor<3

 Brick Lane

//Solenan

8 Maj 2011 - "So much has changed down Memory Lane"

Alla min vänner i den här staden vet vad jag pratar om när jag säger att den där BRUTALA längtan och saknaden kom över mig.

För det gör vi alla här,LÄNGTAR och SAKNAR!!!!!

OJ OJ OJ OJ OJ vad man kan längta ibland. Och värst blir det när någon av våra nära får FIIIN besök av sin familj eller sina vänner.

Själv hade jag VÄLDIGT fint besök när min faster Ingrid kom till stan!GUUUD va trevligt vi hade det och OJ vad jag saknar henne MEN det blir liksom värre när det är någon annan som får besök tycker jag.

Idag vaknade jag av min nya sms-signal,trodde dt var tv:n eller något annat och försökte febrilt stänga av ljudet....Anywho... Smset var från en av min absolut närmsta i den stora världsmetropolen....Jessica<3

 Jag och Jessica = VÄLDIGT uppspelta...Om 30min står McFly på scenen....

Jessica och jag började umgås intensivt efter jul och har liksom bara förstått att det var så det skulle vara...Genom Jessica har jag också lärt känna några andra UNDERBARA brudar<3

 Ja,jag vet...Oklippt hår OCH en HM-påse...SKÄMMS!ANYWHO...Detta är jag, Fredrika och Johanna<3

Tillbaka till imorse...bestämde mig för att läsa smset eftersom jag insåg att det förmodligen var från Jessica...
IDAG kommer/kom nämligen hennes Mamma,Pappa och Bror!!De ska vara här en HEL vecka...Och Jess är precis som jag, väldigt nära med sin familj!!!Så SJÄLVKLART är jag väldigt glad för hennes skull!!!!!

MEN det var inte därför jag valde att vakna till och kolla läget..NEJ, det som var det stora var ju att Jessica skulle, som jag gjort när mamman och Ingrid kommit, åka till Heathrow för att möta sin familj.

Som ni kanske kommer ihåg mina vänner var det ju lite snöigt i London i julas? Jag säger LITE men menar ju självklart TOTALT KAOS!!!!
Engelsmän är som stockholmare och har inte en ANING om vad man sa göra med det där vita som fallar från skyn... Så självklart var det ju jätte problem vilket många av mina vänner här iklusive mig själv fick uppleva... Många kom hem bra men det tog ett tag,själv kom jag hem PÅ julafton...Det kommer jag nog aldrig glömma.Både sorgligt och roligt...

Men Jessica hade det riktigt jobbigt. Hon skulle varit hemma ca 1 vecka innan jul...Hon kom hem dagen före...Flera dagar åkte hon på första tuben ut till flygplatsen och sista hem.....Stod i kö HELA dagarna och en natt fick hon sova på ett hotell nära flygplatsen med 2 ryska tjejer hon självklart inte kände...

Så ja...Hon hade det LITE värre än till exempel mig...

Och idag satt hon där, på tuben påväg till flygplatsen och hon klarade sig GALANT!!! Med McFly i öronen skickade hon ett JÄTTE fint sms till mig (som även innehöll en ursäkt för att hon väckte mig...) och sa att hon kännde sig ok. BRAVO JESSIE!!!!!!!


Själv är jag väldigt pratsugen och i eftermiddag ska jag skypa med mamman!!!!Ser SÅÅÅÅ fram emot detta!!!!

Nästa vecka ska jag umgås med min Johanna<3, visa Covent Garden för en ny vän jag fått (en Au Pair från Tyskland som kom hit för en vecka sen,känner ingen och, vad jag förstår det som, har inte spenderat MYCKET tid i London förut!=KUL!!!), har BT med Jessicas familj, titta på premiären av en ny serie:P OCH titta på Eurovision Song Contest!!KUL!!!

Lite mer bilder kanske??

   Mina UNDERBARA skitungar!!<3 Den blå är MIN!:P

 I Covent firade man bröllop med...

 Varsitt hjärta fick de allt!

 På vissa gator var det så här...

 På andra så här....

 Ibland tar man en paus och förstår var man är...

 Duvorna tyckte inte det var speciellt speciellt med bröllop...Kan förstå det...

 Sen kan man besöka Kensington Palace,VILKEN GREJ!Måste göras IGEN

 OCH VILKEN TRÄDGÅRD!!!Där kan man GÄRNA sitta och filura...

 Eller varför inte special-beställa glass på Häägen-Dazs??MUMMS!!

Nej,nu ska jag göra åter en lista. Denna lista är mer en planering...Idag är det ju faktiskt bara 54 dagar kvar tills jag är på svensk mark!!!!!INGENTING!!!!

xx

Solenan


RSS 2.0